Испанската полиция съобщи днес, че е открила четири тона кокаин  на

...
Испанската полиция съобщи днес, че е открила четири тона кокаин  на
Коментари Харесай

Испанските власти откриха четири тона кокаин в чували с ориз

Испанската полиция заяви през днешния ден, че е разкрила четири тона кокаин   на пристанището на град Барселона, скрити в чували с ориз , разбивайки незаконна мрежа, която е работила в Испания, Парагвай и Англия.

Наркотрафикантите са опаковали кокаина в парагвайската столица Асунсион и скрили са пакетите в ориза, като са го насипали в ръчно плетени чували, и са ги натоварили на кораби за Европа, се споделя в изказването на полицията.

Контейнерите са пристигнали на пристанището на Барселона по-рано тази година, само че пратката с кокаин е открита чак този месец , когато трафикантите са решили да ги реалокират , посочи испанската полиция. 

При две интервенции в последните месеци управляващите в Парагвай и във Англия са иззели общо пет тона кокаин , пренасян от същата незаконна група . Три тона са конфискувани от парагвайската полиция, преди пратката да бъде натоварена за Белгия през октомври 2023 година Двата тона във Англия са открити през март тази година в пристанището на Саутхамптън. Те са били адресирани до испанска компания в град Толедо , която е била обект на следствие.

Осем души са били задържани в Испания, а двама -–в Парагвай, се споделя още в изказването на полицията.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР